Hirdetés

Új Resident Evil animációs film készül

|

Hirdetés

A Resident Evil: The Final Chapter nem az egyetlen cím a szériában, amit érdemes lesz várniuk a rajongóknak, ugyanis a Capcom bejelentette, hogy jön egy új Resident Evil animációs film is - számolt be róla a GameStar. A korábban megjelent jófajta animációs darabok, azaz a 2008-as Resident Evil: Degeneration és a 2012-es Resident Evil: Damnation után a Capcom és a Sega tulajdonában lévő Marza Animation Planet stúdió 2017-re tervezi a következő felvonást, amelynek a pontos címét egyelőre nem ismerjük, viszont azt már tudjuk, hogy kik alkotják a stábot. Ígéretes gárda gyűlt össze az animációs projekthez, ugyanis a forgatókönyvet a Psycho Pass névre hallgató minőségi anime írója, Fukami Makoto jegyzi, amelyből Tsujimoto Takanori rendez, míg a producerei feladatokat Shimizu Takashi, az Átok filmek direktora látja el. https://www.youtube.com/watch?v=jSjUJ6vv6dA Mi a véleményetek eddig az új Resident Evil animációs film ötletéről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.