Hirdetés

Új részekkel folytatódik A mi kis falunk és a Drága örökösök az RTL Klubon

|

Alig pár nap különbséggel elrajtol az RTL Klub mindkét falus sorozatának új évada.

Hirdetés

A sort A mi kis falunk nyitja, mely immáron az ötödik évaddal tér vissza a képernyőre. A csatorna sikersorozata szeptember 19-től a szokásos időpontban, szombat esténként 8 órakor szórakoztatja majd Pajkaszeg rajongóit. Az új szezon első epizódjában "rögtön fény derül a titokra, mit látott a teszten Gyuri párja. Folytatódik Viki, Zsolt és Nelli szerelmi háromszöge. Laci és Ildikó azon ügyködik, hogy elválhassanak, de olyan akadályokba ütköznek, amelyekre nem számítanak.

Hirdetés

A polgármester idegeit a falu anyagi helyzete és egy nem várt támogatás borzolja. A közmunkások lehet, hogy végre valóra váltják az álmaikat. Emellett a pajkaszegiek életét pedig egy titokzatos hölgy felbukkanása is izgalmassá teszi a következő évadban" - írják a hivatalos ismertetőben.

A tévézők rekeszizmai ki sem pihenhették még A mi kis falunk évadnyitó epizódját, máris újra megdolgoztatja őket az RTL Klub. Pajkaszeg után ugyanis Ökörapáti is megnyitja kapuit a távkapcsoló-turisták előtt. Szeptember 21-én, hétfőn 20:00-kor indul a Drága örökösök negyedik és egyben utolsó szezonja.

A hétfőtől minden hétköznap este új részekkel jelentkező sorozatban tovább folytatódik "a hajsza a felbecsülhetetlen kincs után, a Szappanos család tagjai pedig tovább bonyolítják a szálakat az örökség körül, miközben egyre közelebb kerülnek a feltételként kiszabott egy év végéhez. Az akciódúsnak ígérkező negyedik évad során eddig mindenki előtt titkolt részletek derülnek ki Kálmán bácsi múltjáról."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.