Hirdetés

Új Sicario trailer a TIFF-en

|

Hirdetés

Nemrég tudtuk meg, hogy Denis Villeneuve legújabb drámája, a Sicario az idei Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon (TIFF) fogja megtartani amerikai premierjét, és most ráadásként ki is adtak hozzá egy új, egyperces trailert. Ez tulajdonképpen az egy hónappal ezelőtt bemutatott első előzetesnek a rövidített verziója, mely inkább a feszültséget próbálja növelni a gyors vágásokkal. Túl sokat mondjuk nem ad hozzá az eddig látottakhoz, de az biztos, hogy hangulatba hoz. A nagyközönség csak szeptember 18-án láthatja a filmet a tengerentúlon. Az viszont még kérdéses, hogy itthon mikor. https://www.youtube.com/watch?v=D7090alGLQo  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.