Hirdetés

Új Sony dátumokat kaptunk: A setét torony, Bad Boys 3, Barbie

|

Hirdetés

A Sony 3 jövőévi filmjének megjelenési dátumában is változást eszközölt. A setét torony adaptáció, amelyről a közelmúltban kiderült, hogy 2 hónapon belül megkezdik a forgatást (valamint a főszereplőket is megtalálták már), az eredeti 2017. január 13-i dátumról egy hónappal későbbre, 2017. február 17-re költözött. Stephen King regénysorozata a Universal Pictures és a Legendary Pictures fémjelezte ígéretes sci-fivel, a The Great Wallal és a 20th Century Fox által készített „Maze Runner: The Death Cure” című filmmel kell majd megküzdenie. Mivel A setét torony a közelgő Bad Boys 3 időpontjában lesz bemutatva, a film bemutatóját eltolták egészen 2017. június 2-ig. Ami egyébként nem baj, mivel hogy sem Will Smith, sem Martin Lawrence nem csatlakozott még a stábhoz (de ez elméletileg hamarosan megtörténik). A rendező a Szupercsapat és a Fehér Pokolt jegyző Joe Carnahan lesz. Végezetül: a Bad Boys 3 miatt a Barbie filmet három héttel előrébb hozták, 2017. május 12-re, aminek így farkas szemet kell majd néznie a Galaxis Őrzői 2. részével és az új Baywatch filmmel.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.