Hirdetés

Új sorozatokkal erősít az AXN: Mad Dogs, A játékos, Mindörökké és új Rex felügyelő

|

Hirdetés

Az AXN bejelentette, hogy milyen premierekkel készül újítani tavasszal a sorozatok terén, a műsorkínálatban pedig régi ismerősök ugyanúgy helyet kaptak mint az új arcok. Március 23-tól A játékos – Fogadás életre-halálra (The Player) c. sorozat akciójelenetei rázzák fel a szerda estéket. A sorozat egyik főszereplőjét, Wesley Snipes-ot, eddig főleg mozifilmekben láthatta a nagyközönség, így jogosan merült fel a kérdés egy interjú során, hogy hezitált-e mielőtt elvállalt egy televíziós szerepet.

A filmsztárok körül még mindig van egy kis misztikum, van privát szférájuk. Egy televíziós műsor esetében viszont beköltözöl valakinek a nappalijába, így a saját életed is megváltozik kissé. Ebben a sorozatban viszont sikerült egy olyan egyensúlyt találni, amivel megmaradt a privát szférám is, de a show is elég érdekes ahhoz, hogy megérje nekem a dolog.
A krimik és sötét komédiák kedvelőinek március 30-tól új kedvencük lesz. A Mad Dogs – Kutyaütők (Mad Dogs) története öt középkorú barátról szól, akik általános iskolás koruk óta ismerik egymást. Az egyikőjük, Milo elhívja a többieket belize-i luxusvillájába, hogy együtt ünnepeljék meg korai nyugdíjba vonulását. A találkozás kellemesen indul, ám hamarosan sötét titkok és fájdalmas régi sztorik kerülnek a felszínre, és a vidám tengerparti nyaralás véres fordulatot vesz. A sorozatban Ben Chaplin és Steve Zahn mellett Billy Zane is feltűnik.
Szintén országos premierként indul március 15-én a Mindörökké (Forever) c. krimisorozat. A főhős, Dr. Henry Morgan (Ioan Gruffud) halottkémként dolgozik a New York-i rendőrségen. Munka közben azonban nem csak az áldozatok halálának okát próbálja megfejteni, hanem saját halhatatlanságára is igyekszik magyarázatot találni. Dr. Morgan ugyanis ha életét veszti, mindig feltámad. Kétszáz éve éli már halhatatlan életét, titkát egyetlen ember ismeri, régi barátja, Abe.
Márciusban mindenki kedvence, Rex is visszatér a képernyőkre az AXN White csatornán. A Rex felügyelő – Elit alakulat (Rex Special Unit) a Rex-sorozatok fiatalosabb, modernebb és akciódúsabb olasz változata. A sorozatban bemutatkozik egy új rendőrcsapat, tele csupa tehetséges - bár talán kissé különc figurával, és persze Rexszel. /AXN/
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.