Hirdetés

Új Star Wars-rajzfilmsorozat érkezik

|

Egy-két ismerős arc is felbukkan majd benne

Hirdetés

Dave Filoni, aki olyan, Star Wars-inspirálta (illetve abban az univerzumban játszódó) rajzfilmsorozatok kiötlője, mint a Star Wars - A klónok háborúja, illetve a Star Wars: Lázadók, most egy újabb címmel jelentkezik.

Hirdetés

A Star Wars Resistance címet magán viselő sorozat anime-stílusban fog elkészülni és egy repülőpilótát, névlegesen Kazuda Xionót állítja középpontba, aki arra bíznak meg, kémkedjen az Első Rend után. Mondani sem kell, a küldetés enyhén szólva veszélybe sodorja az életét, így feltételezhetően izgalmasabbnál izgalmasabb feladatok felé irányítják majd a forgatókönyvírók. A széria még Az ébredő Erő előtt fog játszódni és annyit már tudunk, hogy tiszteletét teszik olyan ismert karakterek, mint Poe Dameron (a filmekben Oscar Isaac alakítja), valamint Phasma kapitány (a filmekben Gwendolyn Christie alakítja), illetve BB-8 fontosabb szerephez jut.

 

Filoni választása a légi közegre főként azért esett, mert maga is érdeklődik a II. világháború repülőgépei iránt, nagyapja szolgált is annak idején ilyeneken, nagybátyja pedig ilyen szerkezetek javításával foglalkozott (azon kívül, hogy repült is előszeretettel). Mindez tehát mondhatjuk, hogy a férfi génjeiben van, a sorozat pedig lehetőséget biztosít számára arra, hogy kiélje ez irányú mániáit. 

A premier pontos dátumáról még nincs hír, annyit tudunk csupán, hogy az ősz folyamán nézhetjük már az első epizódot a Disney XD-n. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.