Hirdetés

Az új Star Wars regényből fény derült Jar Jar Binks sorsára

|

Kiderült, hogyan végzi Jar Jar a Köztársaság bukása után.

Hirdetés

A Baljós árnyak több mély nyomot is hagyott maga után, ezek közül pedig az egyik legbrutálisabb az a karakter, akivel a Star Wars rajongók többsége máig nem tudott megbarátkozni. Jar Jar Binks nem csupán a nézők, hanem a lázadók utálatát is elnyerte azzal, hogy olyan hatalommal ruházta fel Palpatine szenátort, amelynek segítségével később leigázhatta a Köztársaságot.

Hirdetés

Igazi lezárást sosem kapott a története, nem derült ki, hogy mi lett a sorsa A Sith-ek bosszúja után, egészen mostanáig. Hamarosan érkezik egy regény, Star Wars Aftermath: Empire's End címen, ami a VI. és a VII. epizódok között játszódik és többek között Jar Jar sorsára is rávilágít. Ha el szeretnéd olvasni a könyvet akkor figyelmeztetlek, spoileres tartalom következik!

Szóval Binks-et száműzte a saját népe, és mindenki más is elkerüli őt, akik tudnak arról a hatalmas hibáról, amit elkövetett. És, hogy mivel foglalkozik? Szószerint bohóc lett belőle, aki a Naboo utcáin szórakoztatja az arra járó gyerekeket mutatványokkal. Minderre akkor derül fény, amikor egy menekült kisfiú megkérdezi tőle, hogy miért nem szólnak hozzá az emberek. Jar Jar elmondja, hogy a Gungan főnökök már régen száműzték, a Naboo-i emberek pedig azt hiszik, hogy segített a Birodalomnak.

Jar Jar Binksből tehát egy szomorú bohóc lett. Megsajnáltátok egy kicsit, vagy úgy gondoljátok, hogy pontosan ilyen sorsot érdemelt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.