Hirdetés

Új szavazás - a Legjobb Direktor

|

A közvélemény-kutatás témájához hozzá tartozik az a tény is, hogy nem egymagam szoktam kitalálni a kérdéseket, és a választandó lehetőségeket. Most mégis új szavazás van kinn...

Hirdetés

Drága, hőn szeretett és mélyen tisztelt kollégám, Lance mester ugyanis otthon lábadozik, de mint anno spártai társai, ő is tűzben, sörön és hardcore játékokon nevelkedett, így a távolból támogatja lelke következő szavazásunkat. Innen is kívánok neki mielőbbi jobbulást!

Azonnal rátérek a tárgyra is: ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, hogy a felsorolt úriemberek közül (hölgyek, ne tessék megkövezni minket) kit tartotok a legjobb rendezőnek? Két hét múlva befejeződik a kínvallatás, és eredményhírdetés lesz. Kiderül, hogy ki a CineStar olvasói szerint a legjobb dirigáló egy film életében. Ha tetszik a kezdeményezés, akkor kommentben helyeseljetek, és folytatjuk színészekkel, színésznőkkel, stb. stb. Jó szórakozást, további kellemes nyarat kíván a CineStar csapata!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.