Hirdetés

Új teaseren a Star Wars - Az ébredő Erő

|

Hirdetés

Ugyan a Disney Expoján nem lettünk gazdagabbak új képanyaggal, egy TV Spot jelezte, hogy lassacskán ideje lenne egy történetmesélőbb előzetesnek a Star Wars - Az ébredő Erő premierje előtt. Most az Instagrammon közzétett kis videó is egy újabb előzetes eljövetelét hivatott jelezni. Eben ismét láthatjuk a náci birodalom felvételeit idéző beállításokon az Első Rendet (avagy a Birodalmat), ahogy a Daisy Ridley alakította Rey aggodalmasan tekint az égre a háttérben a már most közönség kedvencnek titulált BB8-el, és végre megtudhatjuk azt is, hogy az első előzetest követően mémgyárrá alakult Kylo Ren kire izzítja be "keresztvasas" fénykardját, ami a múltkor közzétett poszter után nem hat meglepetésként. Ezek a képek már egy lényegesen sötétebb filmet - vagy legalábbis leszámolást - helyeznek kilátásba. Mindenesetre a december 18.-ai premier még messze van, és az ilyen marketinganyagokkal csak még jobban húzzák a rajongók idegeit. Ti mennyire komor hangvételre számítotok? Birodalom visszavág vagy Baljós Árnyak?  

There has been an awakening... #StarWars #TheForceAwakens

Star Wars (@starwars) által közzétett videó,

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.