Hirdetés

Egy új testvérpárral bővült a Stranger Things 2. évadának stábja

|

Alakul a Stranger Things 2. évada, most két új csatlakozóval bővült a stáb.

Hirdetés

Ha tűkön ülve várod, hogy visszatérhess a Stranger Things bizarr, de mégis magával ragadó világába, akkor jó hírünk van, mert a Netflix láthatóan mindent megtesz, hogy minél előbb elkészülhessen a 2. évad. A sorozatot megalkotó Matt és Ross Duffer sem lazsálnak, most két új tagot adtak a stábhoz Sadie Sink (A túlélés ára) és Dacre Montgomery (Power Rangers) személyében.

Hirdetés

Nem ez az egyetlen újdonság, amit a folytatásról elmondhatunk, ugyanis Joe Kerry (Steve Harrington) és Noah Schnapp (Will Byers) karakterit előléptették állandó szereplőkké. Ami az új csatlakozókat illeti, nem véletlen, hogy egyszerre jelentették be a két színész csatlakozását, ugyanis egy testvérpárt fognak alkotni, Max-et (Sink) és Billy-t (Montgomery).

Sink játssza Max-et, egy kemény és magabiztos lányt, akinek külseje, viselkedése és érdeklődése inkább a kor fiúiéhoz hasonlít, mint a lányokéhoz. Komplikált múltja van, ami miatt minden körülötte levő emberre gyanakodva néz.

Montgomery Billy-t alakítja, Max extra-magabiztos mostoha bátyja. Egy igazi rosszfiú, aki ellopja mások barátnőjét, profi az ivós játékokba és egy fekete Camaro-t vezet. Látszólagos karizmája alatt, azonban megbújik erőszakos és kiszámíthatatlan természete.

Egy fontos szereplő beválogatása még mindig hátra van, akit korábban egy olyan felnőttnek jellemeztek, akinek kínokkal teli múltja van és a busszúszomja vezérli. Ha lehet hinni a pletykáknak, akkor a Duffer testvérek fajtól és nemtől függetlenül keresik a megfelelő személyt a karakter eljátszására.

Sadie Sink és Dacre Montgomery

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.