Hirdetés

Új traileren a The Martian

|

Hirdetés

Az őszi szezon egyik sikervárományosa, a The Martian című sci-fi lehet Ridley Scott (Prometheus) tálalásában, amely Andy Weir azonos című regénye folyamán készült. Egy asztronauta (Matt Damon) egy felfedező expedíció során egymaga a Marson ragad és megpróbál valahogy életben maradni. A jórészt nálunk forgatott moziban még olyan nagy nevek tűnnek fel, mint Jessica Chastain, Kristen Wiig, Kate Mara, Michael Pena, Jeff Daniels, Chiwetel Ejiofor és Donald Glover, a forgatókönyvért pedig a Daredevil első évadáért is felelős Drew Goddard felelt. A mozi az eredeti bemutatónál hamarabb érkezik, hozzánk már október 1.-én Mentőexpedíció címmel, addig is vigasztalódjunk egy újabb hangulatos előzetessel. https://www.youtube.com/watch?v=ej3ioOneTy8

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.