Hirdetés

Új trailert és dátumot kapott a Batman: Bad Blood

|

Hirdetés

Bár a legtöbben már a Batman: The Killing Joke-ot várják, azért érdemes odafigyelni a 2016 elején belőtt Batman: Bad Blood című animációs darabra is, amelyről már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor számíthatunk az érkezésére. A Warner Bros. összehozott egy új trailert a Jay Oliva (Zöld Lámpás: Smaragd Lovagok, Batman: A sötét lovag visszatér, Batman: Arkham Oostroma) által rendezett Batman: Bad Blood népszerűsítésére, amelyben már a megjelenési dátumot is felvázolták. Ez alapján a Batman: Bad Blood 2016. január 19-én jelenik meg Digital HD kiadásban, 2016. február 2-án pedig DVD, valamint Blu-ray formátumokban is. Íme az említett előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=G-0bQpHlpdQ A Batman: Bad Blood története a Batman fia és a Batman kontra Robin eseményeit követi, melyben a Sötét Lovag felszívódik és Éjszárny (Nightwing), vagyis Dick Grayson veszi át a helyét, továbbá szövetkezik Damiennel, hogy megtalálják az igazságosztót és rendet tartsanak Gothamben. Ebben olyan szövetségesek segítik őket, mint Batwoman és Batwing, együtt az egész Batkompánia.

bjXB5Dd
A Bad Blood szinkronlistáját a linken keresztül böngészhetitek át. Jófajta lesz?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.