Hirdetés

Új trailert és posztert kapott a Hitman: Agent 47

|

Hirdetés

2007-ben már próbálkoztak egyszer, akkor felsültek a nagy sikerű játék filmre vitelével. Ott a nagyszerű Timothy Olyphant játszotta a tar fejű bérgyilkost a Hitman - A bérgyilkos című filmben, ezúttal pedig Rupert Friend-en (A zéró elmélet; Büszkeség és balítélet) a sor, hogy bizonyítsa: megfelelő a szerepre. Az alant megtekinthető trailer már a második a sorban, de az elsővel ellentétben ezúttal kicsivel többet megtudhatunk a sztoriból, illetve, hogy miféle akciójelenetekre számíthatunk. Sok lassítás, robbanás és fizikát meghazudtoló összecsapások: ha kellő iróniával adagolják, akkor talán még jó is lehet. https://www.youtube.com/watch?v=yYONeB7X5Rk Ez pedig a film posztere:

hitman-agent-47-poster-again
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.