Hirdetés

Új Van Helsing-film készül James Wan produceri felügyelete alatt

|

Ezúttal talán sikerül franchise-t indítani.

Hirdetés

Bram Stoker híres karaktere, Van Helsing, a vámpírvadász (aki először Stoker Drakulájában tette tiszteletét) már többször felbukkant filmekben és sorozatokban egyaránt, de talán a legtöbbünknek Stephen Sommers 2004-es, szörnyekkel teletűzdelt, szégyentelen B-filmje ugrik be. Sommersék egy franchise-t szerettek volna indítani filmjükkel, ám az anyagiak nem úgy jöttek össze, ahogy szerették volna, így elejtették a terveket. Most a Universal stúdió újra próbálkozik, ezúttal James Wannal, mint producerrel és az Overlord rendezőjével, Julius Avery-vel. 

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint az új Van Helsing-film forgatókönyvírója Julius Avery lesz és bár arról egyelőre nincsenek értesüléseink, hogy milyen koncepcióval állnak neki a projektnek (tehát mikor játszódik időben, mennyire engednek a modernizációnak, illetve, hogy korhatárolásban hogy állnak hozzá), az feltételezhető, hogy valami furfangot bele fognak vinni a dologba. Amiként tette azt a Blumhouse A láthatatlan ember-mozival. 

A filmet Wan Michael Clearrel fogja közösen produceri tevékenységével támogatni (az Atomic Monster produkciós cégükön keresztül), executive producerként pedig Judson Scott lesz mellettük. Érdeklődve fogjuk figyelni, kit fognak a címszerepre választani: eddig olyan nevek keltették életre a karaktert, mint Laurence Olivier, Anthony Hopkins, Thomas Kretschmann, Peter Cushing, valamint Hugh Jackman. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.