Hirdetés

Új, végleges premierdátumot kapott a Fekete Özvegy

|

Valamint két másik Disney-produkció is.

Hirdetés

Mindannyian szabadulnánk már ettől az átkozott vírustól. A vendéglátó- és szórakoztatóipar különösen. Ugyan a Warner Bros. Studios igyekszik mindent, amit csak lehet kitolni az HBO Max streamingszolgáltatóra - amely döntéséért azóta is kapja a hideget-meleget egyaránt, olyan alkotóktól is, mint Denis Villeneuve, vagy Christopher Nolan - egyelőre úgy fest, hogy ők döntöttek jól. Ezt látszik erősíteni a Disney mai bejelentése, amely a stúdió újabb premierdátumainak elhalasztásával, avagy egyenesen a Disney+-ra száműzésével járt együtt.

Hirdetés

Kezdjük is a legfontosabbal! A már 1 éve halogatott Fekete Özvegy végül mégiscsak elesett, ugyanis hiába hajtogatta Bob Chapek, hogy kitartanak a májusi mozis bemutató mellett, végül július 9-én szambázik be Natasha Romanoff különálló kalandja a mozikba és Disney+-ra egyszerre. Ellenben az Emma Stone és Emma Thompson nevével fémjelzett Szörnyella esetében marad a május 28, mint premierdátum, csak itt is mozis és streaminges formátumban. A Pixar varázslatosnak ígérkező animációs filmje, a Luca egyből a Disney+-on landol és csak ott kerül mozikba, ahol még nem startolt el a streamingszolgáltató. Ezek a szolgáltató keretein plusz áron megvásárolhatóak lesznek 30$/22€/20£  ellenértékben.

Mindemellett voltak még itt egyéb premiermozgások is, amelyek egyelőre kizárólag a mozis premierdátumokat érintették: a Ryan Reynolds nevével fémjelzett videójátékos őrület, a Free Guy augusztus 13-án, a Marvel másik üdvöskéje, a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája szeptember 3-án, a még 2019-ről eredetileg 2020-ra halasztott Kingsman - A kezdetek december 21-re, a Ben Affleck és (most már volt kedvese) Ana De Armas főszereplésével készült Deep Water 2022. január 14-én, a tavaly debütáló újabb Poirot-kaland, a Halál a Níluson pedig február 11-re lett halasztva.

Kareem Daniel, a Disney elnökségi tagja igyekezett kihangsúlyozni, hogy próbálták ebben a pandémiás helyzetben szem előtt tartani azt, ami a lehető legbiztonságosabb mind a mozik alkalmazottainak (amelyek az USA-ban csak most kezdtek el újranyitni), valamint a nézőknek, a családoknak egyaránt. Nem mondhatnánk, hogy örülünk, de remélhetőleg ezek most már tényleg a legvégső dátumok és jelen helyzetben teljesen érthető döntések. Amennyiben bárminemű változás lesz ismét, azonnal hírül adjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.