Hirdetés

Új videón a Fantasztikus Négyes

|

Hirdetés

Az idei blockbusterek közül a Terminátor: Genezis mellett a Fantasztikus Négyes rebootja küzd a legnagyobb ellenszéllel, és tegyük hozzá gyorsan, hogy nem csak a fekete Fáklyának, a komolyabb hangvételnek, vagy az előző részek élénk emlékének köszönhetően. A színészek nyilatkozatai, vagy a rendező Josh Trank (Az erő krónikája) minősíthetetlen viselkedése, ami miatt elesett a második Star Wars spin-off rendezésétől mind a rajongók ellenérzését erősítik. Ezt pedig értelemszerűen a gyártó 20th Century Fox igyekszik orvosolni  több-kevesebb sikerrel, így most kiadott egy rövid, egy perces, a karakterek jól ismert tulajdonságait bemutató jó pofa promó videót. A kétkedőket ez a videó sem fogja meggyőzni, az majd a film feladata lesz, ami augusztus 6.-án érkezik a mozikba Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan, Jamie Bell, Toby Kebbel és Tim Blake Nelson főszereplésével. https://www.youtube.com/watch?v=vBZm59pa3K0

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.