Hirdetés

Újabb alapszereplők térnek vissza A szökés folytatására

|

Hirdetés

Az amerikai FOX tavaly augusztusban jelentette be, hogy egykori sikerszériájukhoz, A szökéshez (Prison Break) folytatást készítenek. A tévéadónak nem ez lesz az első olyan sorozata, amely hosszú kihagyás után tér vissza a képernyőkre; a 24 négy, az X-akták pedig tizenöt éves szünet után kapott folytatást. A legendás akciósorozathoz ráadásul még egy újabb évad készül, ezúttal viszont a Jack Bauert alakító Kiefer Sutherland helyett más lesz a főszereplő.

aszokestancredi
A szökés új évada minisorozat lesz és hacsak nem ér el átütően nagy nézettséget, nem valószínű, hogy további részeket gyártanak majd az egykori high concept drámából. Az új epizódok azonban várhatóan ki fogják szolgálni a rajongók igényeit, ugyanis ahogyan az már korábban kiderült, nem csak a főszereplő testvérpárt alakító Wentworth Miller és Dominic Purcell, hanem a széria kitalálója, Paul Scheuring is visszatér a folytatásra. A Deadline információi szerint a minisorozatban újra láthatjuk majd többek között a Zsebest alakító Robert Kneppert, Amaury Nolascot (Fernando) és a Kemény motorosokat (Sons of Anarchy) és A mentalistát is megjárt Rockmond Dunbart, azaz Golyót. A legnagyobb visszatérő azonban az idő közben a The Walking Dead-ben, és az idén debütált Colony című tévésorozatban is szereplő Sarah Wayne Callies, azaz Sara Tancredi lesz.
aszokeszsebes
Spoiler következik. A szökés folytatásával kapcsolatban sokan értetlenkedtek, ugyanis a főszereplő a sorozatot lezáró tévéfilmben meghalt, viszont most a készítő elárulta, hogy logikus és hihető magyarázatot fog majd adni arra a kérdésre, hogy miért is él Michael Scofield. Mindezt úgy teszi majd, hogy nem hagyja teljesen figyelmen kívül a tévéfilmben történt eseményeket. A szökés folytatásáról azonban nem csak az derült ki, hogy mely ismert szereplők térnek vissza, hanem lerántották a leplet a minisorozat történetéről is. Az újság információi szerint Sara Michael halála után megpróbálja rendbe hozni az életét, megházasodik és új férjével (akit Mark Feuerstein alakít) nevelik Sara Michael-től született gyermekét. Azonban miután Sara értesül arról, hogy Michael talán mégis életben lehet találkozót szervez Lincolnnal, hogy kiterveljék a sorozat eddigi legnagyobb szökését. Az új részek forgatását a tervek szerint a következő hónapban kezdik meg Vancouverben.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.