Hirdetés

Újabb Amerikai Pite film az eredeti karakterekkel

|

Bizonyos Craig Perry producer úr egy vele készített interjúban beszámolt róla, hogy épp azon tüsténkednek, hogy újra összehozzák a legelső Amerikai Pite szereplőit egy rakásra.

Hirdetés

Az előző epizódokkal ellentétben az új Amerikai Pite film nem dvd-re hanem moziba készül, s ha hinni lehet Perry szavainak, majdnem minden eredeti színész visszatér az eredeti szériából egy fergeteges kaland erejéig. A forgatókönyv már nagyban készül Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg által, akik magát a rendezést is magukra vállalták. Dátumok tekintetében nem tudunk étékelhetőt mondani, az biztosnak tűnik, hogy visszatér Sean William Scott (Stiffler), Jason Biggs (Jim), Alyson Hannigan (Michelle), Eugene Levy (Jim apja) és a többiek is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.