Hirdetés

Újabb animációs Garfield sorozat van készülőben

|

A leglustább macska újfent saját szériát kap, a kérdés már csak az, hogy kell-e ez nekünk?

Hirdetés

Mindenki hallott már Garfieldről, a mindig lusta, mindig éhes és mindig dagi macskáról, hiszen az 1978-as születése óta rengeteg-rengeteg képregény, sorozat, adaptáció és különféle egyéb cuccok készültek már belőle. Megalkotója, Jim Davis mind a mai napig lelkesen rajzolja a képregényt (megmosolyogtató, hogy naponta csak egy háromrészes képregényt rajzol, de az évből egy napot sem hagy ki), és elmondása szerint ez számára legfőbb motiváció, hogy reggelente kikeljen az ágyból. Persze az eredeti képregényhez (mindegy az, hogy most a magazinra vagy a zsebkönyvekre gondolunk) semelyik adaptáció nem fogható, se megvalósításban, se humorban - főleg ha azokra a gyötrelmesen rossz élőszereplős filmekre gondolunk, amiket még Garfield hangja, Bill Murray is megbánt.

Hirdetés

A minap pedig egy új hír is érkezett egyenesen a Nickelodeontól, miszerint egy új animációs Garfield sorozat készül, ami a stúdió elmondása szerint sokkal másabb lesz, mint az eddigi adaptációk. A legfőbb cél a készítők szeme előtt mindvégig az volt, hogy egy olyan sorozatot tegyenek le az asztalra, ami egyaránt szól a kisebb korosztálynak (akiknek lehet, ez lesz az első nagyobb Garfield-élményük), illetve a veterán rajongóknak is, hiszen a humor kortalan.

Sajnos megjelenési dátummal vagy esetleg egy hivatalos képpel nem tudunk szolgálni, hiszen mindössze ennyit osztott meg a stúdió a nagyközönséggel. Mi rettentő szkeptikusak vagyunk ezzel az ötlettel kapcsolatban, főleg azok után, hogy egyszerre szeretné megcélozni a fiatalokat és az idősebbeket is - erre pedig szinte alig volt rendes példa animációs fronton. Bővebben persze majd az első előzetes és/vagy a teljes évad után tudunk nyilatkozni.

Szerintetek jó ötlet ez az új Garfield sorozat?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.