Hirdetés

Újabb előzetesen az Aljas nyolcas (Frissítve)

|

Hirdetés

Tarantino Mester "Vadnyugati kutyaszorítóban"-jához befutott egy újabb trailer, ami valamivel többet mutat, mint a szintén remek első előzetes, de ügyesen nem árul el belőle sokat az alapkoncepción kívül. Mindenesetre Tarantino (egyik) kabalaszínészének, Samuel L. Jacksonnak ez újfent egy jutalomjátéknak néz ki, és remélhetőleg a film várható Oscar-esélyeit nem rontja majd a rendező körüli botrány. Az Aljas nyolcas az USA-ban limitáltan karácsonykor már vérvörösre festi a havat, de nálunk majd csak január 7.-étől látható a rendező olyan kedvenc színészeit felvonultató western, mint Jackson, Kurt Russel, Michael Madsen vagy Tim Roth, vagy Walton Goggins, az új arcokat pedig Bruce Dern, Zoe Bell és Channing Tatum erősítik, arról nem is beszélve, hogy Tarantino az életében először dolgozik együtt zeneszerzővel, méghozzá magával Ennio Morricone-val. Frissítés: már kaptunk egy szinkronos trailert is. Szinkronos:  https://www.youtube.com/watch?v=1nAwU8y8tyQ Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=6_UI1GzaWv0

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.