Hirdetés

Újabb előzetesen a Warcraft - A kezdetek

|

Hirdetés

A Warcraft - A kezdetek marketingjét kissé nehéz követni, ugyanis a most napvilágot látott, szám szerint második előzetes az elmúlt időszakban érkezett TV Spotok sokaságában inkább hat egy hosszabb reklámnak, mint egy tényleges trailernek. Olyannak, aki sohasem játszott egy Warcraft játékkal sem és különösebb késztetést sem érez rá, hogy ezen változtasson, nehezére esik megmondani, miért ettől remélik sokan az első valamire való játékadaptációt, de azt alá kell írnom, hogy tagadhatatlanul van egyfajta bája, ahogy az az orkok és az emberek összefognak, miközben óriás sasokra vetik magukat (most nyilván nem az egy gyűrű cipelésének céljából), vagy látványosan varázsolnak. Szóval Duncan Jonesnak valamit sikerült átcsempésznie a játékok világából, mert egyelőre tűnik egy látványos átvezető videónak, mint érdemi filmnek, legalábbis a sztoriról eddig érdemben nem sokat tudunk. Minden esetre már csak bő egy hónap, és két héttel az amerikai premier előtt (!!) megtudhatjuk, hogy a Warcraft végre megtöri-e a játékadaptációk balszerencséjét, vagy várnunk kell az év végén érkező Assassins Creed moziig. Szerintetek? https://www.youtube.com/watch?v=Orw8CZpzIDU

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.