Hirdetés

Újabb filmmel bővül a Hang nélkül világa, amit ezúttal nem John Krasinski rendez majd

|

Ezek szerint a készítők bíznak a második rész sikerében.

Hirdetés

A 2018-as Hang nélkül alig húsz milliós költségvetéséhez képest 340 millió dollárt kasszírozott össze a mozikban, ráadásul a szakma is elismerősen nyilatkozott róla, szóval nem volt kérdés, hogy elkészül a folytatás. Az ismét John Krasinski által levezényelt produkció azonban szintén megsínylette a koronavírus-járványt, és jelen állás szerint az eredetileg tervezetthez képest bő egy évvel később kerülhet a mozikba - a stúdió mindazonáltal nem ölbe tett kézzel várja a bemutatót, hanem máris dolgoznak a következő részen.

Hirdetés

Kezdetben ellentmondásos információk érkeztek azzal kapcsolatban, hogy az előkészületben lévő mozifilm az Abbott család történetét folytatná, vagy egy mellékszál lesz a Hang nélkülben megismert posztapokaliptikus világban, de a jelek szerint az utóbbiról van szó. A Deadline értesülései szerint a filmet ezúttal nem is Krasinski forgatja majd, de az ő ötlete alapján Jeff Nichols fogja írni és rendezni, akinek olyan nagyszerű alkotásokat köszönhetünk, mint a Fegyverek és emberek, a Take Shelter, a Mud, az Éjféli látomás és a Loving.

Habár ezen felül semmilyen részletet nem sikerült kideríteni a titokzatos projektről, az viszont egyértelművé vált, hogy a Paramount Pictures stúdiónak komoly tervei vannak a szériával, amelyben a Föld emberi lakosságának többségét elpusztították a zajra érzékeny szörnyetegek. A Hang nélkül 2-ben nem csupán ezeket a lényeket ismerhetjük meg alaposabban, de további túlélőket is bemutat majd a film. A világ bővítésére szolgáló spinoffot 2022-ben szeretnék bemutatni, amikorra remélhetőleg már a Hang nélkül második részén is rég túl leszünk, hiszen azt 2021. április 23-án küldené mozikba a stúdió.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.