Hirdetés

Újabb George R. R. Martin-történetből készülhet sorozat

|

Hirdetés

Az HBO testvércsatornája, a Cinemax készíthet sorozatot A tűz és a jég dala alkotója, George R. R. Martin vérfarkasos, Skin Trade című novellájából. Maga az író közölte blogján, hogy a csatorna berendelt egy script-et a Skin Trade pilotjára. Ezzel még Martin szerint sem dőlt semmi, tehát még közel sem biztos, hogy a projekt megvalósul – de a Trónok harca sikere után azért van rá esély, hogy legalább a pilot elkészüljön.

SkinTrade_640x427

A Skin Trade című alkotást George R. R. Martin még a 80-as években írta. A történet eredetileg a Night Visions című antológia-sorozat ötödik részében jelent meg, Stephen King és Dan Simmons novelláival együtt. A főszereplő Randi Wade magánnyomozó, aki egy kisváros groteszk gyilkosságainak felderítésén dolgozik. Az esetek saját apja húsz évvel ezelőtti halálára emlékeztetik. A gyilkos nemcsak lemészárolja áldozatait, hanem a bőrüket is lenyúzza. Randi akkor merül bele az ügybe, amikor kiderül, hogy az egyik közel barátja is célpont lehet.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.