Hirdetés

Újabb gonosz A csodálatos Pókember 2-ben

|

A film, amely már eddig is túlzsúfoltnak tűnt - legalábbis ami a gonoszokat illeti - most még egy új szereplővel bővült.

Hirdetés

Ha eddig azt hittük, hogy a sok szereplő súlya alatt az X-Men - Az eljövendő múlt napjai fog összerogyni, akkor A csodálatos Pókember 2.-ben Singer filmje ismét kihívóra talált, ahogy rendezője terén a twitterezésben is. Marc Webb ugyanis azt twittelte ki, hogy az utómunkák majdnem teljesen kész vannak és "B.J. Novak (A. Smythe) könyvének, a One More Thing-nek a beharangozója teljesen lenyűgözte." Aki nem tudná, a képregényekben Alistair Smythe egy tudós, és ő hozza létre a "Spider-Slayer" robotokat, sőt később magának is csinál egy saját bejáratú páncélt (a la Vasember), amivel megkeseríti kedvenc pókunk életét. Mivel Novak (Becstelen Brigantyk, Banks úr megmentése) jeleneteit az utóforgatási fázisban rögzítették nem kell még egyelőre messzemenő következtetéseket levonni, elvégre a Zöld Manó és Rhino páncélját is valakinek össze kellett dobni, de a későbbiekben nagy valószínűséggel még nagyobb szerepe lesz. Ti szerintetek nem félő, hogy a májusban érkező film a Pókember 3. sorsára jut?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.