Hirdetés

Újabb információk érkeztek a Hobbs & Shaw folytatásáról

|

Dwayne Johnson tesóskodott egyet az instagramon és ott osztott meg infómorzsákat.

Hirdetés

Mondjon akárki akármit a Halálos iramban: Hobbs & Shaw-ról, a film megtette a hatását, az emberek elszállingóztak rá annyian, hogy a stúdió kényelmesen tervezhessen egy folytatást a sok folytatást megélt sorozatból eredeztetett spin-off-nak. Hiába, világszerte 760 milliót összekaparni azért nem kis szó. Főleg úgy, hogy egy 200 millió dolláros költségvetésű produkcióról beszélünk. 

Hirdetés

Dwayne Johnson a napokban a saját instagram oldalán, egy élő videós bejelentkezés alkalmával szólalt meg és válaszolt rajongói kérdésekre, többek között a Jason Statham-mel közösen készített filmjére vonatkozóan is. Többek között elmondta azt, hogy természetesen a folytatásra is visszatér a forgatókönyvíró, Chris Morgan, aki már a Tokiói hajsza óta folyamatosan felügyeli és körmöli a szériát. A történetről ugyan nem ejtett szót, de kitért arra, hogy már az első filmben is milyen sok izgalmas karaktert összehoztak, és ebből ezt követően sem terveznek visszavenni. 

A következő filmben is sok meglepetést fogunk okozni és szeretnénk egy csomó remek figurát kitalálni. Nem olyan karakterekről beszélek, akikből Hobbs könnyen kirúgja a szart is, mert az unalmas, hanem karakterek, akikbe beleszerettek. Ellenségek, hősök, antihősök egész palettája. 

Az első, David Leitch által rendezett filmben túl azon, hogy két órán keresztül nézhettük, amint Statham és Johnson farokméregetnek, megismerhettük Vanessa Kirby-t (aki Statham karakterének a testvérét alakította és akiről feltételezzük, hogy visszatér), valamint az Idris Elba által megformált Brixton-t, aki ugyan fűbe harapott a film végén, de hát ugye ebben a szériában soha nem lehet tudni, mit hoz a jövő. Egyelőre arról nincsen információ, hogy mikor tudják nyélbe ütni a folytatást, ahogyan arról sem, hogy mikor kerül majd a mozikba - annyi bizonyos csak, hogy addig sem maradunk Halálos iramban-univerzum nélkül, hiszen jövő áprilisban érkezik a Halálos iramban 9. Nem mintha Johnson-nak hiátus lenne a beosztásában, hiszen vár még rá egy Black Adam, az Emily Blunttal közösen forgatott Dzsungeltúra című filmje pedig már az utómunkálatoknál tart és jelen állás szerint jövő júliusában fogjuk látni. Remélhetőleg: a nagy vásznon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.