Hirdetés

Újabb Jackass mozi várható

|

Sokan megmagyarázhatatlan módon élvezik a Jackass néha visszataszító és megbotránkoztató jeleneteit, de a legszebb öröm még mindig a káröröm és máson röhögni a legjobb. Nemde?

Hirdetés

A Jackass 3D bevételi sikerei után elkönyvelhető volt, hogy a Paramount Pictures újabb Jackass epizódot kíván forgattatni és be is vált a következtetésünk: a stúdió beregisztrált néhány domaincímet, ami arra enged következetetni, hogy jön a Jackass 4. A negyedik fejezet Bad Grandpa alcímmel kerül kiadásra a középpontban azzal a pofátlan öregúrral, akit Johnny Knoxville alakít átmaszkírozva. Feltűnése a Jackass fájdalmas "mutatványai" között igazi üde színfolt volt és ténykedéseit általábnan kacagás övezte, talán éppen ezért szeretné őt fókuszba állítani a Paramount. Ti mennyire fogadnátok jó szívvel Bad Grandpa vászonra való költözését?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.