Hirdetés

Újabb karakter tér vissza a Trónok harca hatodik évadában

|

Hirdetés

SPOILEREK ELŐFORDULHATNAK! Lassan osztálytalálkozónak is lehet hívni a Trónok harca közelgő hatodik szezonját, hiszen Brandon Stark (Isaac Hempstead-Wright) és Hodor mellett egy újabb olyan karakter fog visszatérni a show-ba, akit az ötödik évadban teljesen hanyagoltak a készítők. Gemma Whelan, azaz Yara Greyjoy lett a szerencsés, akit ismét előhúztak a varázskalapból – bár az igazat megvallva, azok után, hogy Euron Greyjoy szerepét ráaggatták Pilou Asbækre, várható volt, hogy a Greyjoy-család többi tagja is ismét felbukkan.

Yara-Greyjoy-in-Game-of-Thrones-670x341
Yarát utoljára a negyedik évad végén láthattuk, amikor testvéri szeretetétől elvakultan megpróbálta kiszabadítani a fogságba esett öccsét, Theont. Miután szembesült fivére agymosott állapotával, elmenekült, és azóta a sorozat nézői semmi hírt nem kaptak felőle. A fenn említett szereplőkön kívül még Brynden Tully (Clive Russell) felbukkanására is lehet számítani, akit a Vörös Nász óta nem láthattunk, ugyanakkor a könyvekben pont a családi tragédia után vált igazán fontos játékossá a csatározásokban. Valamint David Bradley, a mindenki által gyűlölt Walder Frey visszatérése is elkerülhetetlen, igaz még a színész sem tudja, hogy az a hatodik évadban következik-e be, vagy sem.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.