Hirdetés

Újabb karakter tér vissza a Kingsman 2-ben

|

Hirdetés

A Kingsman: A titkos szolgálat 2015 egyik, ha nem a legjobb filmje volt és olyan fricskát adott a kémfilmeknek, hogy öröm volt nézni. A premier után egyértelművé vált, hogy igény van a folytatásra és Matthew Vaughn el is készíti azt a 20th Century Fox-nak. A közelmúltban több hírt is hallottunk a projektről, minthogy ezúttal Julianne Moore lehet a főgonosz, Halle Berry pedig a CIA vezetőjét alakíthatja, azonban a legújabb hír ezeknél is meglepőbb. Figyelem! Spoilerek az első részből! A Deadline értesülései szerint nem csupán Colin Firth térhet vissza valamilyen módon a halálból a Kingsman folytatásában (elvégre a Samuel L. Jackson alakította Valentine fejbe lőtte), hanem egy olyan karakter is, akire valószínűleg senki sem számított. Ha emlékeztek rá, Töki (Taron Egerton) Kingsmanné való képzése során egyetlen főbb riválisa volt, méghozzá Charlie Hesketh, akit Edward Holcroft játszott el. Charlie egészen a dobogóig jutott, azonban az utolsó próbán csúnyán leszerepelt. Töki legközelebb akkor találkozott vele, mikor a főgonosz rejtekhelyén Charlie leleplezte őt, viszont végül pórul járt, ugyanis látszólag felrobbant a feje. Vagy mégsem?

tumblr_nltnyzt2tP1s81guyo3_1280
A Deadline úgy tudja, hogy Edward Holcroft aláírt a Kingsman 2-re is, de azt egyelőre ők sem tudták megmondani, hogy Charlie Hesketh karakterébe bújik-e ismét vagy egy teljesen más szereplőt személyesít meg. Arról továbbra sincsenek információink, hogy Sofia Boutella, Sophie Cookson (ő volt Roxy) és Mark Strong visszatérnek-e, noha utóbbi azt nyilatkozta korábban, hogy vevő lenne rá.
tumblr_npx82khnyY1u377e9o9_500
A forgatás a nyáron kezdődhet el, Taron Egerton egyelőre a Robin Hood: Origins forgatásával van elfoglalva. A tervezett premier 2017. június 16.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.