Hirdetés

Újabb kedvcsinálót kapott a Terminator Genisys

|

Hirdetés

Ismét egy olyan - új jelenetekkel is kérkedő - videót kaptunk, amiben emlékeztetnek minket arra, hogy miért és mennyire kuszálták meg a Terminátor filmek idővonalát, a Terminator Genisys várhatóan rengeteg dolgot megváltoztat majd azon tények közül, amiket eddig ismertünk: elég csak a Schwarzi vs. Schwarzi küzdelemre gondolni. A legújabb, bővített TV Spotban végre felbukkan az eddigi anyagokból kispórolt J.K. Simmons is, aki OBrien nyomozó bőrébe bújva próbál segíteni az Emilia Clarke által játszott Sarah Connornak megállítani a világvégét. https://www.youtube.com/watch?v=9Xt5tZyrMZI Július másodikán kiderül, hogy Alan Taylor (Trónok harca, Thor: Sötét világ) rendezése mennyire lesz tökös és mennyire keseríti el a rajongókat - márpedig rajtuk múlik a franchise sorsa.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.