Hirdetés

Újabb képek A csodálatos Pókember 2 forgatásáról

|

Ma sem maradunk Pókemberes képek nélkül. Pókarc (Andrew Garfield) szemtől szemben áll Rhinoval (Paul Giamatti).

Hirdetés

Nemrég még bármit megtettünk volna, hogy Giamattit végre lássuk Rhinoként. Az első kép megérkezése óta szerencsére egy rahedli fotó készült a színészről. Ennek oka az, hogy az ő jeleneteit most kezdték forgatni és elnézve a megannyi képet egyre biztosabbak lehetünk benne, hogy Giamatti remekül fogja hozni Aleksei Sytsevich karakterét. A képeken látható jelenetben Pókember jól megalázza őt, de vajon Aleksei haragtartó? Ha igen akkor túlméretes egyszarvúként lesz egy-két szava Parkerhez. Az biztos, hogy főhősünknek most sem lesz könnyű dolga, hiszen ráadásképp még Elektró (Jamie Foxx) is az ízelt lábaira pályázik.  A film amerikai bemutatója 2014. május 2. Főbb szerepekben még: Emma Stone, Dane DeHaan, Shailene Woodley, Felicity Jones, Chris Cooper, és Sally Field. (képekért kattints tovább.)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.