Hirdetés

Újabb képeken A csodálatos Pókember 2

|

Ismét érkezett néhány forgatási fotó A csodálatos Pókember 2-ről. Ezúttal Pókarc felkapaszkodik egy rendőrautóra és úgy üldözi Rhinot.

Hirdetés

A napokban komoly történet béli változások mentek végbe A csodálatos Pókember 2 háza táján, hiszen Mary Janet teljes mértékben kiírták a folytatásból és csak a harmadik részben fog feltűnni. A forgatás ennek ellenére azonban folytatódik New Yorkban, most Pókember és a rendőrség üldözi a még mindíg morcos Rhinot. Parkernek az új részben nem lesz könnyű dolga, hiszen míg civilben az iskola és barátnője, Gwen kötik le idejét, addig szuperhősként nem csak az emberi rinoszérosszal gyűlik meg a baja, de még Elektróval is el kell bánnia. Marc Webb filmje 2014 május 2-án érkezik. Főbb szerepekben Andrew Garfield, Emma Stone, Paul Giamatti, Jamie Foxx és Dane DeHaan. A képekért katt tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.