Hirdetés

Újabb képeken az X-Men: Apokalipszis

|

Hirdetés

A minap már frissült az Empire magazin borító gyűjteménye egy vagány előfizetői változattal és a Batman Superman ellen kapcsán megkaptuk a legutóbbi előzetes szinkronos változatát is. Az említett magazin jóvoltából most szemrevételezhető pár kép a filmből, valamint egy igazi kis különlegesség is. Apokalipszis metamorfózisát már az előzetesben láthattuk, míg egy másik képen a Ben Hardy által alakított Angyal látható, amint éppen ketrecharcban vesz részt, vélhetően a trailerben is feltűnő Árnyékkal (Kodi Smit-McPhee). Ha pedig már egyik kedvenc mutánsunk szóba került - akinek reméljük ezúttal is lesz valami hasonlóan cool jelenete, mint az X2 nyitányában - ezúttal közelebbről is szemügyre vehetjük, amint Jean Greyjel (Sophie Turner) aggodalmasan összenéznek a harc sűrűjében. A legjobb fotó azonban kétségtelenül az, amelyiken a rendezővel, Bryan Singerrel pózol az eredeti X-Men csapat teljes menetfelszerelésben: középen a tarkopasz Xavier (James McAvoy), oldalán Ciklon (Alexandra Shipp), és Bestia (Nicholas Hoult), a hátsó sorban pedig Higanyszál (Evan Peters), Jean Grey, a rendező maga, Mystique (Jennifer Lawrence), az új okuláréval ellátott Küklopsz (Tye Sheridan), valamint a már említett Árnyék, aki mintha csak a képregények lapjairól lépett volna le, jól ismert piros-fekete kezeslábasában, de a többiek viszonylagos képregényhű öltözetét se érheti panasz. A bemutató hazánkban május 19.-én esedékes, egy héttel a világpremier előtt.

X-Men Apocalypse empire 04
[gallery size="large" ids="84451,84453,84452"]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.