Hirdetés

Újabb kiszemeltek az Életrevalók-remake élére

|

Hirdetés

Az Életrevalók kétségtelenül az elmúlt évek egyik legnagyobb európai sikere, ugyanis világszerte 416 millió zöldhasút termelt - ami egy egyszerű vígdrámától elég szép teljesítmény - de a tengerentúliak nem sokat, mindössze 10 milliót adtak a közösbe. Hiába na, odaát sem szeretnek olvasni mozizás közben. Ez viszont pont elég lökést adott ahhoz, hogy a Weinstein Company elkészítse a saját verzióját, honi színészekkel. A legújabb kiszemelt a remake szerepeire Bryan Cranston és Kevin Hart. A 2011-es francia eredetiben a Francois Cluzot játszotta, síbalesetben lebénult arisztokratához szegődik a börtönviselt, Omar Sy alakította nagyszájú ápoló, ami kettejük sajátos barátságát eredményezi. Sy-ra azóta Hollywood is felfigyelt, de feledhető főszerepeken kívül eddig nem nagyon tudott mást mutatni olyan filmekben, mint az X-Men: Az Eljövendő Múlt Napjai, a Jurassic World vagy a hamarosan érkező Inferno. Ami pedig a jelenlegi kiszemelteket illeti: Kevin Hart egyértelműen korunk Eddie Murphy-je, hiszen kb. ugyanazt a lepcsesszájú hülyegyereket játssza, mint egykor Murphy, csak a repertoárjából nagyon hiányzik egy Axel Foley, de az elmúlt években igazán felívelőben van a csillaga az olyan mozikkal, mint a Pofázunk és végünk mindkét része, a Keményítő kúra, a Bérhaverok, vagy a hamarosan a mozikba érkező Központi Hírszerzés, amelyben Dwayne "The Rock" Johnson oldalán bohóckodhat. Ha megtartják az eredeti film hangulatát, akkor nem a szimpla nagyszájúnál valamivel többet kell hoznia. Bryan Cranston Breaking Bad utáni karrierje nem áll annyira fényesen, hiszen a Godzilla - amivel még ő sem volt elégedett - egyértelműen melléfogás volt a részéről, az olyan fesztiválfilmek, mint a Trumbo - melyért idén Oscar-díjra jelölték - sem éppen közönségcsalogató, ahogy az HBO legújabb filmje, az All The Way sem, amelyben Lindon B. Johnson amerikai elnököt alakítja, a Kung Fu Panda 3 szinkronja pedig nem különösebbe feltűnő. Az Életrevalók feldolgozása már évek óta fejlesztés alatt áll. Eredetileg a forgatókönyvet A kém, a Koszorúslányok és a következő, sokat szidott Szellemirtók remakejének író-rendezője, Paul Feige írta, végül viszont kiszállt a projektből,  rendezőnek meghallgatták a megbízható vígjátékiparosként elhíresült Tom Shadyacot (A Minden6ó, Evan a Minden6ó, Ace Ventura, Hanta Boy), és a tervezet egy bizonyos pontján a kiszemeltek a szerepre még Colin Firth és Chris Tucker voltak. Csak egy jó tanács innen a távolból, de talán jobb lenne hagyni az egészet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.