Hirdetés

Újabb lehetséges Pókember-címek merültek fel

|

Hirdetés

Ahogy arról a minap beszámoltunk, a jövőre érkező Pókember-reboot kapcsán a Sony levédetett egy árulkodó domain címet, ami máris rengeteg találgatásra adhat okot. Hogy még jobban összezavarják a rajongókat, most további címeket jegyeztek be, amelyek következők: SpidermanComingOfAgeMovie.comSpiderManGreatnessAwaitsMovie.com és SpiderManSuspendedMovie.com. Ezek kevésbé tetszetősebb címek a Homecomingnál, habár a Coming of Age valószínűleg a film jellegére utal, hiszen Peter Parkert ismét a középiskolában láthatjuk és arról volt már szó, hogy Jon Watts rendezése a néhai John Hughes (Reszkessetek, betörők!, A nulladik óra) munkássága előtt fog tisztelegni, és egyfajta felnövéstörténetet (coming of age) kapunk. Azonban elmegyünk még amellett, hogy a Sony konkrétan egy teljesen különálló Pókember-animációsfilmet is tervez az elkövetkezendő években, aminek nem egészen értjük, hogy mi értelme van és speciel nem bánnánk, ha legalább abban a mesében A csodálatos Pókember lezárását köszönthetnénk, ha másért nem, hogy ne legyen ilyen csonka a széria. Akárhogy is legyen, a film forgatásának lassan neki kell állni, ha a jövő nyári bemutatót tartani akarják, amelyben Tobey Maguire és Andrew Garfield után Tom Holland öltheti magára a piros-kék "rugdalózót".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.