Hirdetés

Újabb magyar alkotással bővül az HBO Max kínálata

|

Ezúttal egy rövidfilm, az Elfelejtett nemzedék debütál az HBO streamingszolgáltatásán.

Hirdetés

Az Elfelejtett nemzedék négy magyar katona sorsát mutatja be a második világháború végén Magyarországon. A film főszereplője egy fiatal fiú, aki 1944 végén kerül ki a frontra, amikor a háború eléri az országot. Ez a történet azokra akar emlékezni, akik odavesztek ebben a szörnyű háborúban, ők pedig az Elfelejtett nemzedék.

Hirdetés

Aracsi Norbert, a rendező és forgatókönyvíró a következőket nyilatkozta:

 "Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy az HBO befogadta kisjátékfilmünket, mely a történelem egyik fontos, de ismeretlen szeletét mutatja be. Filmünkkel szerettünk volna emléket állítani azoknak, akiket elsöpört a második világháború borzalma Magyarországon, és most lehetőségünk van ezt az emléket 15 országban bemutatni az HBO jóvoltából. Köszönöm mindenkinek, aki csatlakozott ehhez a nem mindennapi feladathoz."

A főszerepet Cservák Zoltán (Alvilág, Valan - Az angyalok völgye) játssza, katonatársait pedig Hajduk Károly (Félvilág, A martfűi rém), Jászberényi Gábor (Foglyok, Az unoka) és György Zoltán Dávid (Antigoné) alakítják.

A film május 1-jén debütál az HBO Max kínálatában, Magyarország mellett Kelet-Közép-Európában is.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.