Hirdetés

Újabb Marvel vígjáték sorozatot fejleszt az ABC

|

Hirdetés

Még októberben számoltunk be róla, hogy az ABC csatorna berendelte a Marvel első vígjáték sorozatát, a Damage Controlt. Azóta nem sokat hallottunk a projekt felől, de a legfrissebb hírek szerint nem ez lesz az egyetlen képregényeken alapuló komédia az elkövetkező időben. Az ABC Entertainment Group elnöke, Paul Lee a Televíziós Kritikusok Szövetségének sajtó túráján jelentette be, hogy egy második sorozat is fejlesztés alatt áll, ami szintén nem szándékozik komolyan venni magát.

Mindenképpen szeretnénk Marveles vígjátékokat készíteni, ahogyan drámákat is. Amint tudjátok, ezek egy részét egyenesen a Netflixre küldjük. [Ami a Damage Controlt illeti,] az lesz az a sorozat, ami még ebben a szezonban megérkezik. Még nem olvastam el, de alig várom, hogy láthassam. Reméljük, hogy jó lesz.
Úgy tűnik, hogy virágzik a Marvel és az ABC kapcsolata. A Mockingbird spinoff pilotját, a Marvels Most Wanted-et épp hogy csak berendelték, és a hírek szerint John Ridley is egy titkos képregény adaptáción dolgozik. A kollaboráció legfrissebb darabja, az Agent Carter 2. évada január 19-én kerül a képernyőkre.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.