Hirdetés

Újabb Mission: Impossible a láthatáron?

|

„Kedvenc szcientológusunk”, Tom Cruise elejtett pár szót a leendő ötödik rész elkészültéről.

Hirdetés

A színész épp Jack Reacher című mozijával járja a világot, de természetesen egyéb terveiről is kérdezték, ő pedig készségesen válaszolt. Elmondása szerint már dolgoznak az újabb rész koncepcióján, ami az előző rész viharos sikerét elnézve nem is csoda (695 millió dolláros bevétel világszerte, Rotten Tomatoes 94%-os értékelése), de természetesen elődeihez hasonlóan ez is más koncepciót fog alkalmazni. Mivel Cruise édes gyermeke a franchise, az ilyen világkörüli promóciós turnék szerinte nem csak arra alkalmasak, hogy új helyeket ismerjen meg az ember, hanem leendő helyszínek keresésére is a későbbi filmekhez. Továbbá reményeit fejezte ki, hogy még sok M:I epizódot készíthet, de az 50. éves Cruise-nak talán nem ártana a helyszínkeresés mellett lassan egy utód után is néznie. A Lee Child regénye alapján készült Jack Reacher várhatóan 2013 januárjától lesz látható a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.