Hirdetés

Újabb művészekkel bővült a Halhatatlanok Társulata

|

Kategóriánként két-két színész kapta meg az elismerést a közönség jóvoltából.

Hirdetés

A Halhatatlanok Társulatát Érdi Sándor és Szegvári Katalin, az egykori Stúdió kulturális hetilap készítői hozták létre 25 éve. A társulat örökös tagjait a nagyközönség választja ki minden évben azon művészek közül, akik tehetségükkel, nemes célok melletti kiállásukkal és a rendelkezésükre álló eszközök segítségével sokat tettek a kultúráért, a művészetért és társadalomért - számolt be róla a Deszkavízió. Egy illusztris - színészeket, előadókat és közéleti személyiségeket felvonultató - kuratórium jelöl minden évben négy-négy művészt kategóriánként, közöttük döntenek a voksok.

Hirdetés

Az új tagokat a kuratórium jelenlegi elnöke, Szinetár Miklós jelentette be az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Ez alapján 2021-ben Lázár Kati és Tiboldi Mária színésznőkkel, Rudolf Péter és Szacsvay László színészekkel, Bodor Johanna és Zsuráfszky Zoltán táncművészekkel, valamint Zempléni Mária és Bede-Fazekas Csaba operaénekesekkel bővült a Halhatatlanok Társulata.

Fotó: Színház.online
Fotó: Színház.online

Fotó: Színház.online

Szívből gratulálunk és jó egészséget kívánunk a beválogatott művészeknek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.