Hirdetés

Újabb nácis film az Iron Sky rendezőjétől

|

Timo Vuorensola nem tud szabadulni a horogkereszttől, hiszen az igencsak különc Iron Sky elkészítését követően újabb nácis filmmel készül meghódítani a műfaj rajongóit.

Hirdetés

A rendező ezúttal azt vette a fejébe, hogy megfilmesíti az I Killed Adolf Hitler képregényt, amelyre már alá is írt, és amelynek forgatókönyvét az elsőfilmes D.C. Walker jegyzi. A sztori szerint egy Jason nevű bérgyilkost visszaküldenek az időben egészen 1939-be, hogy megölje Adolf Hitlert. Az akció azonban kudarcot vall, és Hitler a jövőbe kerül, míg Jason a múltban rostokol. A bérgyilkos évtizedeket vár arra, hogy megkereshesse jövőbeli barátnőjét és segítséget kérve tőle befejezhesse Hitler meggyilkolását. A történet kellően abszurd, a rendező stlíusához maximálisan passzol, már csak a 2013-as forgatásra kell várni és aztán a premierre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.