Hirdetés

Újabb szereplőkkel bővült a Covenant legénysége

|

Hirdetés

Jövő hónapban kezdődnek meg az Alien: Covenant munkálatai, Ridley Scott pedig az előkészületi fázis legvégén az utolsó neveket is hozzácsatolja a Covenant legénységéhez. Az elmúlt időszakban kiderült, hogy Michael Fassbender mellett a Beépített hiba női főszereplője, Katherin Waterston, az Aljas nyolcas, szűkszavú, mexikói fogadósa Demián Bichir, és talán a legmeglepőbb döntés, hogy az eddig vígjátékban utazó Danny McBride is a színészgárdát gyarapítja majd. A napokban ismét újabb nevekkel bővült a film eddig is nagyszerű stábja. A Covenant csapatában feltűnik Jussie Smolett, Amy Smeitz, Carmen Ejongo és Callie Hernandez is. Azt egyelőre még nem részletezték, hogy milyen szerepet töltenek majd be a történetben. Habár Noomie Rapace nem tér vissza a Prometheus-ból megismert Elizabeth Shaw szerepében, de, azért Scott odafigyelt a szereplőválogatás során és néhány feltörekvőben lévő, tehetséges színésznővel erősítette meg a stábot. [caption id="attachment_81758" align="aligncenter" width="1024"]

prometheus-movie-image1
A Prometheus remek színészgárdája ellenére nem hagyott maradandó nyomot a rajongókban. A Covenant esetében hasonlóan impozáns színészgárdára számíthatunk.[/caption] Ha már feltörekvő színészekről esett szó, továbbá az is szóba került, hogy Billy Crudup is csatlakozik a színészgárdához, méghozzá a történet egyik kulcsszereplőjeként. Crudup az elmúlt évtizedben több kisebb-nagyobb produkcióban alakított már, legutoljára az 5 oscar-díjra jelölt Spotlight - Egy nyomozás részleteiben tűnt fel egy tenyérbemászó ügyész szerepében. Meg kell hagyni volt jelenléte, amikor éppen rá szegeződtek a kamerák. Talán a Covenant fordulatot hozhat a karrierjében és sokkal nagyobb szerepekben is viszont láthatjuk majd az elkövetkezendő években. A 2012-es Prometheus története is sok rajongónak csalódást okozott, mégis a színészi játékra egyáltalán nem lehetett panasz, hiszen főbb szerepben láthattuk Idris Elbát, Charlize Theront és Guy Pearce-t is, akik együtt remekeltek és külön-külön is mind kiváló színészek. A Covenant forgatása jövő hónapban veszi kezdetét Ausztráliában. Scott ígérete szerint brutális lesz a film, tehát R besorolásra számíthatunk. Az Alien: Covenant megjelenése 2017, októberére van betáblázva.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.