Hirdetés

Újabb népszerű Batman-karaktereket, köztük Vörös sisakot is bemutatja a Titans folytatása

|

A helyszín ismét Gotham városa lesz.

Hirdetés

Rövidesen kamera elé áll a Titans-sorozat harmadik évadja, ami mindjárt Robin Éjszárnnyá válása és egy bajtárs elvesztése után veszi fel a fonalat, nem csupán új helyszínen, de új karakterekkel is a Batman-mítoszból, akiket feltehetően nem szükséges alaposan bemutatni.

Hirdetés

A sorozat DC FanDome: Hall of Heroes panelbeszélgetése folyamán került leleplezésre, hogy a harmadik évadban a Curran Walters által megformált Jason Todd, a második Robin végre felveszi a Vörös sisak identitást, még ha nem is egészen olyan körülmények között, mint a forrásanyagban. A lapokon ugyanis Todd azután lépett bűnözői pályára, miután a Joker egy feszítővassal félholtra verte, majd felrobbantotta őt, és feltámadása után Batmant okolta a történtekért. A Titansben ezzel szemben azért veszi majd fel az álnevet, mert megszállottan próbálja levadászni régi csapatát, miután a második szezonban elváltak az útjaik egymástól.

A beszélgetésen az is megerősítést nyert, miszerint a harmadik évadban visszatérünk Gothambe, ami nagyszerű apropót biztosít két további karakter bemutatására a Batman-képregényekből. Az egyikük a köpenyes igazságosztó egyik legfőbb bizalmasa, a már korábban híresztelt Barbara Gordon lesz, aki a sorozat világában apja nyomdokaiba lépve a Gothami Rendőrkapitányság felügyelője, és bár összeköti a múlt Dick Graysonnal, még sincs elragadtatva a gondolattól, hogy a Titánokat a városában tudja. Ezenkívül a Madárijesztő, polgári nevén Dr. Jonathan Crane is szerepet kap a történetben, aki az Arkham Elmegyógyintézetben tölti mindennapjait, miközben egyfajta Hannibal Lecter-szerű tanácsadóként dolgozik a Gothami Rendőrkapitányság számára.

Természetesen Jason Toddot leszámítva, aki már az első évadtól a sorozat részese, egyelőre egyikükhöz sem tudunk színészt kötni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.