Hirdetés

Újabb pletykák a Fantasztikus Négyes/X-Men crossoverről

|

Hirdetés

A hét elején kezdett el terjedni az a meg nem erősített hír, miszerint a 20th Century Fox Bryan Singert szeretné a készülő Fantasztikus Négyes 2 film élére, melynek már a premier dátumát is tudjuk  (2017. június 9), noha még az első részét sem mutatták be. A pletykák szerint ez a film kötné össze a Fantasztikusokat a mutánsokkal. Az információt ugyan még senki sem erősítette meg, de a CinemaBlend elbeszélgetett az F4 film két tagjával, akik megosztották gondolataikat a crossover lehetőségéről. Miles Teller (Reed Richards) ezt mondta:

 „Nagyon szeretem az X-Men filmeket, és amit Bryan Singer rendezőként művelt velük, fantasztikus! A két univerzum keresztezése viszont nem tudom, hogyan működhetne. Ha csak simán kombinálni szeretnék a filmeket a nagyobb bevétel reményében, az nem fog működni. De ha valaki előbújna egy ötlettel, melyben megvalósítható az egyesítés, az nagyszerű lenne!"
Jamie Bell (The Thing) pedig ezt nyilatkozta:
„Hogy őszinte legyek, az X-Men széria a követendő példa hogyan tartsunk meg valamit újnak, frissnek és jónak.”
Mint kiderült, maga Bryan Singer is válaszolt pár kérdésre, de ő sem erősített meg semmit . A The 20th Century Fox panelje jelenleg is tart a Comic-Conon, amin lehet végre szó lesz az egyesítési tervekről is (ha egyáltalán vannak ilyenek). Addig is, tartsatok velünk, és amint újabb információink vannak, megosztjuk veletek.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.