Hirdetés

Újabb Pókember-hírek

|

Azt rebesgetik, hogy a Fekete Macska és a Pókvadászok (Spider Slayer) is fel fognak bukkanni a jövőben a Spider-Man univerzumban. Ja, és van egy Pókember 2 - A Színfalak mögött videónk is!

Hirdetés

A Sony Pictures kiadott egy Behind-The-Scenes videót a Csodálatos Pókember 2 forgatásáról, amit a rajongóknak mindenképp ajánlott megnézni, mivel sok "hogyan csinálhatták?" kérdésre választ adhat. Emellett azonban új információk láttak napvilágot Black Cat és a Spider Slayers sorsáról is, valamint egy új kép is érkezett. Néhány információ esetlegesen minimális SPOILER-t tartalmazhat a Pókember 2-t illetően, de a szakavatottaknak nem okozhat nagyobb meglepetést. A Tovább után videó, képek és a fent említett karakterek sorsáról olvashattok.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.