Hirdetés

Újabb Punisher rövidfilmek a láthatáron?

|

A san diego-i Comic Con-on Thomas Jane mindenkit meglepett egy új Punisher rövid filmmel, a "Dirty Laundry"-val. De vajon, el lesz az utolsó alkalom, hogy Jane-t Frank Castle-ként látjuk?

Hirdetés

Egy interjúban azt kérdezték Thomas Jane-től, hogy a tervei között szerepel-e több Punisher rövidfilmet elkésztése, amire így felelet: "Phil Joanou remek rendező, Chad St.John pedig egy fantasztikus író, remek volt velük dolgozni és azt szeretném, hogy mi hárman nem csak egy Punisher rövidfilmet készítsünk, hanem többet is, mert ez nem olyan, mint egy kétszáz millió dolláros költségvetésű képregény feldolgozás. Szóval, ha rajongóknak is bejönne, akkor én is benne lennék ebben."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.