Hirdetés

Újabb régi szereplő teheti tiszteletét a Mátrix 4-ben

|

Egy interjúban szólta el magát a színész.

Hirdetés

Eddig egészen impozánsan alakul a jövő májusra belőtt negyedik Mátrix-film szereplőgárdája, hiszen a nagy visszatérőkön kívül, úgy mint Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss, többek közt olyan új arcok is aláírtak a projekthez mint Neil Patrick Harris, a legutóbb az HBO Watchmen sorozatában látott Yahya Abdul-Mateen II vagy a Mindhunterből ismerős Jonathan Groff.

Hirdetés

Most viszont úgy fest, hogy az eredeti trilógia egyik legszórakoztatóbb gonosztevőjét, a Merovingit alakító francia származású Lambert Wilson kissé elszólta magát egy frissen adott interjújában. Wilson ugyanis mindenféle köntörfalazás nélkül kijelentette, hogy legjobb tudomása szerint az információ brókerként tevékenykedő Merovingi figurája jelenleg igen fontos szerepet tölt be a Mátrix 4. jelenlegi forgatókönyvében. A színész hozzátette, hogy amennyiben a tervezett forgatás nem ütközik majd a többi munkájával, úgy természetesen ismét örömmel ölti magára a földi örömöket hajszoló program karakterét.

A Lana Watchowski rendezésében készülő Mátrix 4. a jelenlegi tervek szerint 2021. május 21-én mutatkozik be a tengerentúli mozikban. Ti örülnétek neki, amennyiben a Merovingi valóban visszatérne a Mátrix 4-ben? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.