Hirdetés

Újabb reklámanyagokon az X-Men: Apokalipszis

|

Hirdetés

A nagyszabású filmek premierjének a közeledtével a különböző partnerek reklámjai is napvilágot látnak, amelyekkel kölcsönösen jól jár mind a két fél. A minap az X-Men: Apokalipszishez a Sky Broadband kiadta a maga TV reklámjait és a Higanyszálas termékkapcsolás az egyik legszórakoztatóbb volt, amit valaha csináltak. A Coldwell Banker ingatlanközvetítő rögtön 3 videóval is támad, amelyben mi mást, mint az X-Men-filmek kulcshelyszínét, a Xavier Iskolát mutatják be közelebbről. Ezekben  ki lehet szúrni pár plusz képsort, a lényegesen hosszabb, beszélőfejes "A Hét Otthona" Spotban pedig nem csak az épületbe nyerhetünk jobban betekintést, hanem Charles Xaviert James McAvoy) is láthatjuk ifjú tanítványai körében. Pár képkocka erejéig szemrevételezhetjük, amint Scott (Tye Sharidan) a bátyja, Alex (Lucas Till) kíséretében megérkezik, vagy ahogy az ifjú Kurt Wagner, azaz Árnyék (Kodi Smit-McPhee) a borjú az új kapura mentalitással vonul végig az iskola falai között Jubilee (Lana Condor) társaságában. Emellett a kúria alatt meghúzódó bázisba is egy kis betekintést nyerhetünk Cerebroval és a Thunderbirddel karöltve. Ezek inkább a várakozás perceit csillapítandó kis képsorok, semmint valóban érdemi és szórakoztató újdonságok, de a fiatalos légkör valahogy mégis átragad az emberre a sürgő-forgó ifjú mutáns seregletet látva és felsejlik az egyszeri rajongóban a zseniális X-Men: Evolúció rajzfilmsorozat fiatalos hangvétele, már csak Árnyék "beiskoláztatásával" is, hiszen a széria első részében is ez történt. Bryan Singer filmjére már kevesebb, mint egy hónapot kell csak várnunk, és a rendező egy nemrég adott interjújában elmondta, hogy Az elsőkhöz hasonlatosan ez inkább Magneto (Michael Fassbender), semmint Charles filmje lesz. Kíváncsian várjuk a május 19.-ei bemutatót. https://www.youtube.com/watch?v=T3N1JpqpnQU https://www.youtube.com/watch?v=BrgbD0XMxDM https://www.youtube.com/watch?v=lV6Kh6MXtS4

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.