Hirdetés

Újabb rendező csatlakozott a Toy Story 4-hez

|

Hirdetés

A Toy Story 3 rendezője, Lee Unkrich nem tér vissza a negyedik epizódra, viszont a Toy Story első és második részét, a Verdák 1-2-t és az Egy bogár életét jegyző John Lasseter igen, aki segítséget is kap a munkában egy társrendező képében. A Disney-Pixar Twitteréről származik az információ, miszerint Lasseternek az a Josh Cooley fog besegíteni a kamerák mögött, aki az Agymanók sztoriját szerezte, valamint kivette a részét a Hihetetlen család, a Verdák, a Lecsó, a Fel! és a Verdák 2 munkálataiból is.

— Disney•Pixar (@DisneyPixar) 2015. március 12. Cooley azt nyilatkozta a Variety-nek, hogy ezzel egy álma vált valóra és bevallotta, hogy mindig is lenyűgözte a Toy Story sorozat elképesztő számítógép által generált animációja. Elárulta továbbá, hogy készített egy rövidfilmet, ami az Agymanók Blu-ray kiadásán megtekinthető lesz, valamint írt egy gyerekkönyvet is. Ami a Toy Story 4-et illeti, egyelőre fájóan keveset tudunk róla. A forgatókönyvet Rashida Jones és Will McCormack írják, a Pixar stúdió vezetője, Jim Morris pedig úgy nyilatkozott nemrég, hogy a 2017-es folytatás egy "külön történet" lesz, mivel a Toy Story 3-at szépen lezárták és kitesz egy trilógiát.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.