Hirdetés

Újabb részletek derültek ki a törölt Men in Black-21 Jump Street crossoverről

|

Őrülten szórakoztató lett volna.

Hirdetés

Évekig az egyik legizgalmasabb projektnek tűnt Phil Lord és Christopher Miller párosának elborult ötlete, melyben két teljesen távol álló címet, a Men in Black - Sötét zsarukat és a 21 Jump Streetet hozták volna össze egy filmbe. A projektből sajnos végül nem lett semmi, ám nemrég kiderült, hogy nem csak egy városi legendáról volt szó: tényleg nem sokon múlott, hogy elkészüljön a film.

Hirdetés

A Jump Street rajongói valószínűleg a mai napig emlékeznek a második rész, a 22 Jump Street stáblistás jelenetére, amely során rengeteg elborult "folytatásnak" ágyaztak meg nagyon kreatív és vicces módon. Mint azonban kiderült, ezek közül néhány tényleg szóba jött, mint következő kaland. Ez idő tájt röppentek fel először hírek a Jump Street/Men in Black crossoverről is, olyannyira, hogy a pletykák szerint már rendezője is volt a projektnek James Bobin személyében. A rendezőpáros a  Happy. Sad. Confused. podcast legutóbbi adásában árulták el, hogy a crossover nagyon közel állt ahhoz, hogy elkészüljön:

Az tényleg igaz, hogy a film végi őrületből több dolog is korai fejlesztés alatt állt. Akár hiszitek, akár nem, már megvolt egy Men In Black/Jump Street crossover forgatókönyve is, ami nagyon vicces és rettentően őrült volt. Nagyon imádtunk. Az ötlet alapvetően Jonah-tól és Channing-tól származott: miközben az orvosi egyetemen zajló bevetésükön dolgoztak, valahogy belekeveredtek volna a Sötét Zsaruk világába, ez pedig arra késztette volna őket, hogy megakadályozzanak egy idegen inváziót. Rohadt vicces volt, miközben igazi kihívásnak tűnt a feladat, hogy úgy alkossunk meg egy szórakoztató filmet, hogy közben ne állítsuk földbe mindkét franchise-t egyszerre.

Ti megnéztetek volna egy ilyen crossover filmet?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.