Hirdetés

Újabb részleteket tudtunk meg a Pixar-féle Soul moziról

|

Az Agymanók társfilmjének is tekinthető projektre nem árt majd százas zsebkendőket bekészíteni.

Hirdetés

Pete Docter, az Agymanók vagy éppen a Fel! mozi rendezője egy újabb csodás filmet tehet le az asztalra a Disney berkein belül, a már régóta beharangozott Soul-t. Sok minden eddig nem nagyon tudtunk a készülő animációs filmről, viszont az idei D23 kapcsán újabb részleteket, érdekességeket osztottak meg velünk a készítők. Elsősorban azt szögezték le, hogy a Soul a fent említett két mozihoz fog hasonlítani, így a mozikban számítunk a tömeges elérzékenyülésre.

Hirdetés

A Soul története a "miért vagyok itt?" kérdést fogja feszegetni, persze nem ilyen durván filozofikus módon, hanem könnyedebben, érthetőbben. Az összes emberi lélek nem spontán választódik ki, hanem egy külön szeminárium kapcsán ismeri meg az adott személyt, akibe majd végül beköltözik. Joe Gardner (akinek az Oscar-díjas színész, Jamie Foxx kölcsönzi majd hangját) egy egyszerű zenetanár, aki egy nap álmai melóját kapja meg, viszont egy rossz lépés következtében szó szerint kilökődik belőle a lélek. Joe-nak pedig valahogyan vissza kell találnia a testébe, ha nem akarja ezt a hőn áhított lehetőséget elveszíteni. Van pár képünk is hozzá:

A filmet Docter fogja dirigálni, a produceri munkálatokat pedig az Oscar-jelölt Dana Murray végzi majd. Foxx mellett a Saturday Night Live-ból ismert Tina Fey is hallható lesz a filmben, ami ha minden igaz, akkor egy héttel korábban fog mozikba kerülni, mint a Paramount legújabb filmje, a Top Gun folytatása - vagyis 2020 júniusában. 

Titeket meggyőzött ez az alapfelállás?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.