Hirdetés

Újabb elismerést gyűjtött be az Aranyélet

|

Hirdetés

Az Aranyélet példátlan sikertörténete tovább folytatódik! A rendkívül pozitív kritikai és nézői visszajelzések illetve a külföldi sajtóban megjelent cikkek után a szakma is több elismerésben részesítette az HBO legújabb saját gyártású sorozatát. A Kreatív magazin Craft Award díjátadóján tarolt az HBO. Varsics Péter két díjat vihetett haza, többek között Arany oklevelet kapott a legjobb rendezés kategóriájában az Aranyélet karakter promójáért, illetve a legjobb vágásért Ezüst oklevelet kapott kézhez a sorozat teaser videójáért. [gallery size="medium" ids="74256,74257,74258"] Szőke Dániel – akit nemrég a legjobb operatőröknek járó Aranyszem díjjal jutalmaztak – ezúttal Bronz oklevéllel távozott az estéről az Aranyélet karakter promójának operatőri munkájáért. A legjobb sound design kategóriában Arany oklevelet nyert Hunyadi Sándor (Aranyélet teaser), Tomasz Siadak (Aranyélet karakter promó) pedig Ezüst oklevelet kapott. https://www.youtube.com/watch?v=O4Pb6re8PHM Az Aranyélet teljes első évadát már elérhetitek az HBO GO oldalán. /HBO/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.